Latest Movies :
Home » , , » [Iklan] Streamyx Cool Uni Pax

[Iklan] Streamyx Cool Uni Pax


Bebelan:
Berita baik kepada mahasiswa tahun 1 dan 2 IPTA/IPTS tempatan. Korang kini boleh menggunakan internet dengan kelajuan yang maksimum tanpa perlu membayar lebih. Bukan tu je, korang boleh dapat Netbook HP FREE beb! (10.1", 1 GB RAM, 250 HDD..ohhh). Tak diketahui pula promo ni sampai bila. Kontrak selama 2 tahun ok kot bagi korang yang baru buat degree tu. Kan kan. Dia pakai line tepon gak tapi klau dok hostel leh daftar guna line tepon umah. Oh bagi yang dh keja, bad news huh?..makin ramai  lah org dewasa yang benci streamyx lepas ni. haha. So mahasiswa seantero malaya, tunggu apa lagi? lepas dh apply ni bleh la kot promote AMH. hahaha..

(click pic to enlarge)

*source: http://www.streamyx.com/

//original entry by Kamil from Aku Muzik Hampa
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Aku Muzik Hampa - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger