Latest Movies :
Home » , » Megaupload Premium: Kini Semua Mampu (Pakej 3 Bulan)

Megaupload Premium: Kini Semua Mampu (Pakej 3 Bulan)


Penerangan:
Setelah berjaya dengan pakej Megaupload Premium 1 Bulan, kini Aku Muzik Hampa (AMH) melangkah setapak lagi dengan memperkenalkan pakej Megaupload Premium 3 Bulan. Harga yang ditetapkan sudah semestinya berbaloi dengan apa yang korang bayar. AMH masih mengekalkan cara perkongsian akaun iaitu 1 akaun dikongsi dengan 5 orang. Seorang hanya perlu membayar RM30 untuk 3 bulan. Gila weii. Sangat berbaloi. Actually nak kenakan RM25 je seorang, tapi pikir balik..nanti tak adil pulak bagi orang yang bayar guna mesin deposit. Jadi tunggu apa lagi?. Oh ya. Pakej ni hanya akan dimulakan pada 01.03.2010. harap maklum!

Pembayaran:
Semua jenis pembayaran hendaklah dibuat secara bank-in online ataupun meggunakan mesin deposit ke Akaun Maybank berikut:
  • No. Akaun: 158172950259
  • Nama Akaun: Abdul Syakur Ibrahim
Selepas pembayaran dibuat, sila emailkan maklumat mengenai bukti pembayaran (tarikh, masa, reff. number) atau emailkan resit pembayaran ke encikamil-at-gmail-dot-com dengan subject 'Megaupload 3 Bulan'. Username dan Password untuk akaun Megaupload anda akan diberi dalam tempoh *24 jam.
*jika dah cukup 5 orang baru kami dapat create account.

Untuk soalan "perlu ke saya cari orang untuk cukupkan 5 orang baru boleh join pakej ni", jawapannya, terserah anda. Kalau dapat cari lagi bagus dan lagi cepat la account tu AMH bagi kat hangpa semua.

Frequently Asked Questions (FAQs):
Q: Macam mana kalau ada org tukar PASSWORD?
A: Don wori. Keselamatan account atas tanggungjawab team AMH.

Q: Kalau guna premium ni leh download laju tak?
A: Yup. tak perlu lagi tunggu nak isi huruf-number (CAPTCHA) tu. tapi ikut connection intenet gak.

Q: Boleh convert link ke direct link macam AMH buat tu tak?
A: Of kos boleh. Korang hanya perlu tahu teknik dan cara yang betul.

Q: Ada limit bandwidth (had mendownload) macam Rapidshare tak?
A: Tak ada sebab Megaupload Unlimited Bandwidth. Rilek je nak download 100000gig sehari pon.

Q: Apa kelebihan guna Megaupload Premium ni?
A: Leh download byk drama Korea, Japan, Anime. Lagipun byk single link je. Nak download plak sng je dgn sekali click dh leh download bukan macam mediafire.

Q: Saya dah ada Account Premium Megaupload tapi download lambat gak. Nak bagi laju camna?
A: Kami sarankan penggunaan Internet Download Manager kerana IDM akan tambah kelajuan mendownload sebanyak 3 kali ganda berbanding downloader lain. Pilihan lain; upgrade internet korg.

Note:
kami ada gak menjual Premium Account Hotfile dan Rapidshare. Untuk sebarang pertanyaan/pembelian, sila YM mysthicguyz atau pun emailkan ke encikamil-at-gmail-dot-com.

//original entri by Kamil from Aku Muzik Hampa
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Aku Muzik Hampa - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger