Latest Movies :
Home » , » Selamat Hari Guru 2010

Selamat Hari Guru 2010


Bebelan:
Zaman sekolah dulu memang best. Tetapi yang paling tidak best apabila kau sering dikehendaki oleh semua orang guru sesekolah. Sangat popular pada zahirnya. Tapi batin tak siapa tahu. Guru selalu-selalu memang macam kejam tapi itu pandangan kau yang masih belum capai puberty. Tak matang. Tak ada lagi janggut-misai yang amat lebat sekali macam sekarang. Rambut time tu tak macam Dr. Rozmey lagi. Semua orang pun salah hanya kau sorang-sorang sahaja yang betul. Kantoi malam-malam dan pagi-pagi yang sangat buta konon pergi sembahyang sunat dekat masjid luar kawasan sekolah cakap warden sengaja nak sekat dia beribadat. Kerja sekolah tak siap, kena denda lari satu koridor depan kelas yang ada gadis-gadis cantik dengan leher kena gantung kad 'saya pemalas tak siap kan kerja sekolah', terus berdendam dengan guru. 

Adakah guru itu jahat, kejam dan ganas? Pada aku ya! hahahahaha. Selamat Hari Guru, Terima Kasih Cikgu!

Download Link:
Mirwana - Terima Kasih Guru - http://www.mediafire.com/?dj5iwjnq2nm
Kami Guru Malaysia - http://www.moe.edu.my/hariguru/LaguTema/gurumalaysia.mp3
Inteam - Lilin Seorang Guru - http://www.4shared.com/file/47790428/3be6a2a4/In-Team-lilin_seorang_guru.html
Share this article :

+ comments + 2 comments

May 16, 2010 at 11:53 AM

adeh..hargai jasa guru~

May 16, 2010 at 1:55 PM

@huda laa,
kalut.

Post a Comment
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Aku Muzik Hampa - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger