Latest Movies :
Home » » In Case You Didn't Know Yet #1

In Case You Didn't Know Yet #1


Salam dan Hi.

RAMAI yang dah tahu dan ramai yang tak. Bagi yang dah tahu, apa salahnya beritahu kepada yang tak tahu, kan. Tak pasti, tapi ramai yang tahu dia simpan sorang-sorang je apa yang dia tahu supaya dia nampak macam otai, terer nak mampos dan etcetera etcetera. Macam AMH haha. Kami semua belagak macam otai sebab tahu macam mana remote upload ke Mediafire, Megaupload, Rapidshare dan Hotfile supaya dapat menjimat masa nak upload. Kami memang tak akan share punya dengan orang lain supaya AMH dapat terus berkembang maju seiring dengan gagasan 1Malaysia tanpa ada pesaing wahahaha.

Tonton World Cup 2010 Online di Astro


RTM canang sukan yang terbaik hanya di RTM. Lepastu cakap lagi yang mereka adalah penyiar rasmi Piala Dunia 2010. Bagus. Lupakan RTM bagi yang tak ada Astro kat rumah tapi ada internet sebab kini anda boleh tonton perlawanan Piala Dunia 2010 secara LIVE melalui internet, terima kasih kepada Astro. Sebenarnya nak buat entry ni sebelum start match 1st lagi tapi rasa macam semua dah tahu, terus cancel niat nak buat entry ni. Rupanya ramai yang tak tahu lagi. Sampai lah ada yang maki-maki lawak RTM dalam Facebook RTM. OMG! RTM ada facebook. hahaha serves you right inche RTM.


Daftar di sini » https://www.astro.com.my/users/register.php?. Of course la daftar sebagai Public kan sebab entry ni untuk orang yang tak ada Astro dan mengharap janji palsu RTM sahaja. Lepastu nanti kena install Microsoft Silverlight dulu bagi sesapa yang tak ada lagi. 

» http://www.microsoft.com/getsilverlight/

Bagi sesapa yang selalu layan EPL kat myp2p.eu, channel paling hensem mungkin FoxSport atau apa-tah-aku-dah-lupa, tapi Astro 90% lebih hensem daripada tu. Siap HD lagi. Astro membenarkan hanya 38 Matches LIVE sahaja untuk Public. Itu sebabnya aku baru nak promote. 1st round dah agak dah tak best. Lagipun aku tak tengok sangat kat Astro. Lagi best layan BBC. Nak tau macam mana nak tengok kat BBC? cari sendiri wahahaha.


Oh bukan je boleh tengok LIVE, boleh gak tengok highlights perlawanan sebelum-sebelum ni. Kesimpulan, tengok lah bola sepak sebab bola sepak sangat best.

------------------------------------------

"Right click disable, we don't know why"


YA owner website tu tipu. Dia tahu hahaha. Tapi AMH dan ramai lagi pun tahu sebenarnya. Itu hak mereka lah kan. Tapi isn't it kind of annoying?. Iyalah. Kadang-kadang tu macam ada words yang kita tak paham then nak google translate or define: kat google kan, so kena taip balik. Tak pun nak download apa-apa serentak guna IDM takbleh. Gila ahhh tesyenn. Jadi di sini, AMH nak bagitahu cara nak enable kan balik right click. Senang saja. Cuma ramai kot yang tak tahu lagi.


Harap boleh paham dan boleh nampak. Tak nampak sila klik untuk bagi besar. Tapi tak besar pun haha. Itu saja untuk kali ni. Semoga Portugal menang world cup. Aminnn..

//entry by Kamil
Share this article :

+ comments + 8 comments

Anonymous
June 26, 2010 at 7:17 PM

aku pon nak share gak ler ..tapi tak tau ler orang bace ker idok komen kat sini ....

kalau nak tengok free online streaming...boleh g tengok kat bbc sport atau itv ....

bbc sport tu kadang kadang takda ...kalao bbc tu takda boleh la g tengok kat itv ....

dua dua pon HD....

Anonymous
June 26, 2010 at 8:44 PM

bro, nk click mne ni klu nk tgk.. dh register dh log in gak.. tpi ble nk tgh highlight 2 sumer kena log in blik... 2 yg plik ckit 2..

June 26, 2010 at 10:08 PM

bagus entri nie... aku terus support amh.. mcm mna korang ambik cita dari tv ek? ada software papa ka?

June 26, 2010 at 10:58 PM

@faris,
yg SDTV semua tu AMH amik kat jiwang. teamaryzs ada gak, siap buat tutorial lagi. sila rujuk sndri lah.

@anon,
dh register apa semua, masuk astro.com.my blk. pastu click kat click here to watch now tu. kira dia mcm ni la..watch now>log in>tunggu loading bplayer>tgk kat bwh sket>click View Here Now>tunggu loading jap>layann

tapi make sure dh install silverlight la.

June 27, 2010 at 1:35 AM

npe x leh tgk highlight kat itv... kene install ape2 ke ???

Anonymous
June 27, 2010 at 1:21 PM

bro..nk tnye..drm license tu pe..error..explain kit

June 27, 2010 at 3:25 PM

@anon,
http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_Rights_Management

Anonymous
June 27, 2010 at 7:57 PM

bro,ak da register n install silverlight tp np account astro ak Email verification failed??
ak pelik nih..
kne wt pe2 kew?
restart firefox or restart pc kew?
plss bro help me..

Post a Comment
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Aku Muzik Hampa - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger