Latest Movies :
Home » » Mangga Ads : The New Social Advertising Company

Mangga Ads : The New Social Advertising Company



Dah lama tak membebel kat sini. Tapi bebelan kali ini bukanlah bebelan yang biasa. Tetapi ianya adalah bebelan bermakna untuk korang dan AMH.. hahaha.

Kami ingin berkongsi satu lagi Social Advertising Company iaitu Mangga Ad. Company ni rasanya milik orang melayu kot sebab diorang guna Bahasa Melayu sebagai bahasa rasmi web diorang.

Mangga Ad ni lebih kurang la sama dengan Nuffnang, Advertlet dan Innity. Tapi kelebihan yang ketara dan paling best ialah korang akan dapat RM20 secara percuma jika kekal bersama diorang dalam tempoh 2 minggu selepas korang meletakkan coding Mangga Ad pada blog korang. Duit free weyh..!

Kalau sebelum ni korang letak advertlet dan nuffnang tapi dah bertahun2 tak dapat-dapat lagi nak claim, maka inilah saatnya korang cuba-try-test dengan Mangga Ad pulak.



So, macam mana nak daftar?

Senang je, korang klik ke link Mangga Ad

Kemudian, isikan maklumat yang diperlukan, tick pada kotak kosong yang disediakan sebagai tanda korang bersetuju dengan syarat dan terma Mangga Ad kemudian klik Create Account. Satu emel akan dihantar ke alamat emel yang korang daftarkan untuk pengesahan. Jadi, sila semak emelkorang untuk mengikuti langkah yang seterusnya.

PLEASE TAKE NOTICE
We have HIGHER PAYOUTS compared to other blog ad networks. Payouts will differ from campaign to campaign. Our Ads require a period of around 2 WEEKS to adjust and show on your website’s Ad Widgets. Thank You.

Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Aku Muzik Hampa - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger