Latest Movies :
Home » » Premium Account Sales @ AMH

Premium Account Sales @ AMH


Salam dan Hi.

Aku Muzik Hampa (AMH) sebagai sebuah page yang paling konsisten dalam memberi maklumat tentang scene releases yang terbaru kini mengambil langkah drastik ke hadapan dengan memperkenalkan pakej-pakej menarik untuk akaun premium tumpuan ramai seperti Megaupload, Rapidshare dan Hotfile.

Akaun-Akaun Premium:

Akaun Premium Megaupload


MEGAUPLOAD merupakan antara file hosting site yang paling dikenali ramai kerana membolehkan pengguna mengupload dan mendownload file yang bersaiz besar dengan hanya sekali klik. AMH mengambil inisiatif memperkenalkan pakej-pakej untuk Megaupload bertujuan membantu anda yang tak berkemampuan. oh kesian. Pakej-pakej yang ditawarkan adalah seperti di bawah:

Megaupload Premium
1 Bulan
RM30 Single, RM10 Pakej
3 Bulan
RM60 Single, RM20 Pakej
1 Tahun
RM170 Single
none

SINGLE bermaksud harga Megaupload untuk sorang-sorang je dimana akaun Megaupload tu nanti adalah hak milik dia sorang sahaja dan ikut suka dia lah nak tukar apa-apa setting pun, nak share ke atau apa-apa pun.

PAKEJ pula adalah harga Megaupload untuk pakej yang diperkenalkan oleh AMH iaitu 5 orang yang tidak mengenali antara satu sama lain berkongsi 1 akaun yang sama dan tidak boleh menukar apa-apa setting demi kebaikan dan kesenangan semua pihak. Tentang keselamatan akaun apa semua tu adalah di bawah tanggungjawab pihak AMH. Kalau ada apa-apa masalah anda boleh saman kami hahaha. Tapi jangan la. Bagi mereka yang berjaya mencari orang untuk mencukupkan 5 orang tu, akan diberi diskaun yang tak dijangka. Wahhh best-best. 

Frequently Asked Questions:
Q: Kalau share nanti macam mana dengan kelajuan mendownload. Takde efek ke?
A: Yup. Tak ada apa-apa efek. Kalau macam download slow tu, mungkin masalah dengan internet anda.

Q: Ada had mendownload tak macam Rapidshare boleh download 5 gig je sehari?
A: Tak ada. Anda bebas mendownload sebanyak mana yang anda suka. 

Q: Kalau join pakej tu kan, tapi tak cari orang untuk cukupkan 5 orang..agaknya bila boleh dapat akaun?
A: Bagi pengejoin pakej, bila dah cukup orang baru AMH boleh bagi akaun. Tak janji la sebab kadang-kadang tak menentu. Selalunya tak sampai seminggu. Tapi kalau dah cukupkan 5 orang on the spot AMH boleh bagi akaun tu.

ADA soalan lagi? boleh terus soal kat Facebook FanPage AMH

------------------------------------------------------------

Akaun Premium Hotfile


HOTFILE merupakan sebuah file hosting site yang baru membangun tapi dia punya servis mantap macam dah sepuluh tahun beroperasi. Disebabkan Hotfile membolehkan anda mengupload dan mendownload file yang bersaiz besar, dan juga server dia yang stabil, kami sangat mengesyorkan kepada anda. Antara pakej yang ditawarkan oleh AMH adalah seperti di bawah:

Hotfile Premium
1 Bulan
RM29
6 Bulan
RM110 Single
1 Tahun
RM180

Untuk pengetahuan, Hotfile tak ada had mendownload (unlimited) dan sama seperti Megaupload, anda bebas mendownload seberapa banyak file dalam satu hari. Kalau nak share akaun Hotfile tu silalah cuba sebab AMH dah cuba dan belum kantoi apa-apa lagi. Kalau kantoi tu atas tanggungjawab sendiri lah ye.

 ------------------------------------------------------------

Akaun Premium Rapidshare


RAPIDSHARE memang dah pemes sejak dari zaman P.Ramlee lagi hahaha. Tapi rakyat Malaysia memang sangat benci dengan Rapidshare. Oleh itu AMH menawarkan harga yang sangat berpatutan untuk anda mengrab sebijik akaun Rapidshare dengan hati yang berbunga-bunga. Harga yang ditawarkan adalah RM22 untuk akaun premium Sebulan. Next time AMH akan pekenalkan lagi pakej-pakej lain seperti 3 bulan, 1 tahun dan lifetime kalau ada.

Pembayaran:
Semua jenis pembayaran hendaklah dibuat secara bank-in online ataupun meggunakan mesin deposit ke Akaun Maybank berikut:
  • No. Akaun: 158172950259
  • Nama Akaun: Abdul Syakur Ibrahim
Selepas pembayaran dibuat, sila emailkan maklumat mengenai bukti pembayaran (tarikh, masa, reff. number) atau emailkan resit pembayaran ke mega.amh@gmail.com. Username dan Password untuk akaun anda akan diberi dalam tempoh *24 jam.
*jika ada masalah kami akan beritahu.
*sapa menipu dia dapat dosa aaa.

last update: 6/27/2010

//entry by Kamil
Share this article :

+ comments + 5 comments

Anonymous
July 1, 2010 at 9:45 AM

aku dah bank in semalam.. apsal tak dpt lg... kate 24 jam....

Anonymous
July 1, 2010 at 6:09 PM

kamil.. sila online ym..
opis aku block FB...

Anonymous
July 2, 2010 at 7:04 PM

azman9886@gmail.com

dah bayar, belum dapat akaun...
dah dkat 24hour sudah

Anonymous
July 28, 2010 at 8:33 AM

boss. tinggalkan contact no...

Anonymous
July 29, 2010 at 8:05 AM

*jika ada masalah kami akan beritahu.
*sapa menipu dia dapat dosa aaa.

hehe... betoi ka ni?

Post a Comment
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Aku Muzik Hampa - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger